Ministerul Dezvoltarii, in calitate de Autoritate Contractanta, a semnat contractul de lucrari pentru domeniului schiabil si a sistemului ecologic de colectare - epurare a apelor uzate menajere in zona turistica Ranca (Gorj), valoarea totala a fondurilor fiind de 3,289 milioane de euro plus TVA.
Potrivit Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, beneficiarii contractului in valoare totala de 3,289 milioane de euro plus TVA sunt Consiliul Local Novaci, Consiliul Local Baia de Fier si Consiliul Judetean Gorj.

Valoarea totala a contractului provine din urmatoarele surse: Phare 2006: 1,94 milioane de euro (59,22%); Fondul National: 649.429,88 euro (19,74%) si beneficiarii locali: 692.198,82 euro (21.04%).

Lucrarile au in vedere echiparea domeniului schiabil din statiunea Ranca cu o instalatie de transport cu cablu de tip telescaun fix. De asemenea, pentru asigurarea unor conditii optime de utilizare a partiei de schi se propune dotarea si cu un utilaj de intretinut partia de schi.

Recent, MDLPL a semnat su un contractul de lucrari pentru reabilitarea infrastructurii statiunii balneare Ocna Sibiului, cu scopul de crestere a atractivitatii acesteia, urmand astfel ca statiunea sa beneficieze de fonduri totale de 4,64 milioane de euro, plus TVA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.