La opt ani dupa retragerea din activitatea sportiva de performanta, Dinu Pescariu este azi un om de afaceri care a reusit sa impleteasca pasiunea pentru sport cu un business prosper de familie.

Atunci cand si-a incheiat cariera in tenis, a inceput sa caute un loc care sa se potriveasca cu ceea ce avea in gand atunci. Asa a luat nastere Tenis Club Bucuresti in anul 2001; a gasit terenul, a incheiat un parteneriat cu Ministerul Educatiei si, in scurt timp, a inceput intreaga reamenajare.

“Acesta a fost practic visul meu atunci cand cariera mea de sportiv de performanta se apropia de sfarsit si-mi faceam planuri si ganduri despre ce voi face in viitor. Initial am vrut sa fie doar un club de tenis, ulterior m-am gandit sa diversific activitatile care aveau loc in cadrul lui”, isi aminteste Pescariu.

In 2008, anul marcat de criza financiara mondiala, Tenis Club Bucuresti devine Pescariu Sports&Spa si trece printr-un proces amplu de rebranding, schimband imaginea de complex sportiv si de agrement, cu o noua pozitionare, cea a unui club sportiv, care pune la dispozitia practicantilor de sport o gama diversificata de servicii si facilitati sportive.