Compania LukOil Romania, membra a grupului rusesc LukOil, a ieftinit benzina cu 0,12 lei/litru si motorina cu pana la 0,06 lei/litru, potrivit datelor afisate marti pe portalul companiei.

Cele doua sortimente de benzina sunt mai ieftine cu 0,12 lei/litru, astfel ca benzina COR 95 fara plumb Euroluk costa 3,14 lei, iar benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk 3,50 lei/litru.

Motorina a fost ieftinita de companie cu pana la 0,06 lei/litru, iar litrul de motorina Euro L Diesel costa 3,63 lei/litru, in timp ce sortimentul de motorina Super Euro L Diesel 3,96 lei/litru.

Litrul de GPL auto costa ca si pana acum 2,38 lei.

Anterior, compania a ieftinit carburantii cu pana la 3 bani/litru, incepand din 19 noiembrie.

De asemenea, si companiile Petrom si Rompetrol au ieftinit carburantii incepand de luni. Compania Petrom controlata de grupul austriac OMV din Austria, a ieftinit benzina cu 9 bani/litru si motorina cu 6 bani/litru, incepand de luni, ora 12.00, iar Rompetrol cu 0,03 lei/litru, si benzina si motorina.

Grupul petrolier Lukoil, al doilea mare producator din Rusia, este prezent pe piata romaneasca prin subsidiara Lukoil Romania. LukOil Romania detine peste 300 benzinarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.