"Managerii companiei au studiat piata romaneasca si au apreciat ca aceasta este pregatita pentru sosirea brandului BEBE", se arata intr-un comunicat al companiei.

Magazinul BEBE Woman din Capitala va avea o suprafata de 296 metri patrati.

Brandul BEBE Woman a fost infiintat in 1976 de catre Manny Mashouf, fondatorul si actualul presedinte al companiei. Lantul de magazine are in prezent 304 unitati la nivel mondial, dintre care 206 comercializeaza numai vestimentatie si accesorii BEBE Woman.

Magazinul din Romania va fi situat in centrul comercial AFI Cotroceni Park, ce a necesitat o investitie de 300 de milioane de euro. Acest proiect include un centru comercial si cinci cladiri de birouri.

AFI Cotroceni Park are o suprafata inchiriabila de aprox. 76.000 mp ce va fi impartita in trei artere. Centrul va cupinde primul IMAX (cinematograf 3D) din Romania si alte 20 sali de cinema, un supermarket, un patinoar si 2.500 de locuri de parcare.

AFI Europe detine proprietati rezidentiale, malluri si hoteluri atat in Romania, Cehia, Bulgaria si Serbia. Grupul israelian Africa Israel desfasoara operatiuni in domeniile imobiliar, infrastructura, energetic, hotelier si moda. Compania Africa Israel Investments functioneaza din 1934, fiind in prezent listata la bursa din Tel Aviv.