Agentiile de turism din Romania au vandut pachetele turistice destinate sarbatorilor de iarna in proportie de pana la 80 la suta, a declarat consultantul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu.

"Pachetele turistice pentru sarbatorile de iarna au fost contractete, pana in prezent, in proportie de 70 - 80%. Iar pe la inceputul lunii decembrie ne asteptam ca ofertele agentiilor sa se epuizeze", a precizat reprezentantul ANAT, potrivit NewsIn.

Acesta a mentionat ca in ceea ce priveste Austria, cea mai solicitata destinatie externa, nu se mai gasesc decat pachete ce pornesc de la 800 de euro, in conditiile in care acum o luna se puteau gasi oferte pentru acesta tara cu preturi incepand de la 250 de euro.

De asemenea, pentru destinatii interne precum Valea Prahovei sau Moieciu - Bran, se pot gasi foarte greu oferte, a mai spus Badulescu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.