LukOil Romania a ieftinit benzina cu 6 bani/litru si motorina cu pana la 7 bani/litru, de luni, in timp ce pretul litrului de GPL a ramas neschimbat, potrivit portalului companiei.

Astfel, benzina COR 95 fara plumb Euroluk costa 3,35 lei/litru, iar benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk 3,71 lei/litru.

Sortimentul de motorina Euro L Diesel este mai ieftin cu sapte bani/litru si costa 3,71 lei/litru, iar litrul de motorina Super Euro L Diesel a fost ieftinit cu sase bani/litru si se vinde cu 4,05 lei.

Litrul de GPL auto costa ca si pana acum 2,38 lei.

Si compania petroliera Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat ca ieftineste de luni benzinele cu sase bani/litru.

LukOil Romania a modificat pretul carburantilor comercializati in statiile proprii saptamana trecuta, cand a ieftinit benzina cu 0,12 lei/litru si motorina cu 0,06 lei/litru.

Grupul petrolier Lukoil, al doilea mare producator din Rusia, este prezent pe piata romaneasca prin subsidiara Lukoil Romania.

LukOil Romania detine peste 300 benzinarii.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.