Locurile de munca sunt atat pentru incepatori, cat si pentru cei cu experienta mare. Joburile sunt in toata tara.

Mii de posturi sunt disponibile in toata tara, in domeniul bancar, in ciuda crizei financiare. Cele mai multe oferte sunt in special pentru juniori. Se cauta in special casieri, ofiteri de credite, teleconsilieri, sefi de agentii. De altfel, luna trecuta, la targul Banking Jobs, destinat recrutarii de specialisti din industria financiar-bancara, 22 de institutii financiare au pus la bataie 2.000 de locuri de munca pentru aproximativ 5.000 de candidati.

"La BCR, anul acesta, vor fi finalizate peste 700 de recrutari", spune Bogdan Ciobanu, senior recruitment al bancii. Pana la finele anului, echipa Millennium Bank se va intari cu 200 de oameni. La Banca Transilvania, anul acesta s-au facut 1.500 de angajari, care vor continua, in masura in care va fi nevoie de alti oameni. Si Libra Bank va continua sa recruteze pentru cele sapte sucursale ce se vor deschide anul viitor (ceea ce inseamna 60 de posturi). La RBS, pana in 2010, numarul angajatilor va creste cu 10% anual.

Ce va intreaba la interviu

Probele pentru a deveni angajat intr-o banca difera in functie de pozitia dorita. Insa, de regula, ele includ teste de aptitudini si competente, exercitii in care candidatul joaca rolul unui angajat.

Posturi disponibile
» Casier;
» Consilier financiar-bancar;
» Teleconsilier;
» Analist credite;
» Analist bancar operatiuni
» Administrator credite;
» Administrator cont;
» Ofiter colectare debite;
» Specialist control risc;
» sef agentie;
» Manager relatii cu clientii;
» Director centru financiar.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.