Lucrarile la noul terminal al Aeroportului Otopeni vor incepe la 1 ianuarie 2011, investitie de 450 mil. euro, iar studiul de fezabilitate este in derulare si va fi gata pana la sfarsitul anului 2008, a declarat directorul de comunicare al aeroportului, Valentin Iordache.
"Programul strategic de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) s-ar putea derula mai rapid decat este prevazut in actele normative existente, prevede un proiect de Ordonanta de Urgenta a Guvernului", a declarat directorul de comunicare al aeroportului, care sustine ca este vorba de constructia noua a terminalului dintre cele doua piste.

Astfel, potrivit lui Iordache, orice posibilitati si masuri de accelerare a implementarii Programului strategic vor fi acceptate, daca acestea sunt de natura a conduce la realizarea lucrarilor incluse in program inainte de termenele prevazute, in conditiile legii. Programul strategic de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare la AIHCB a fost enuntat prin Ordonanta de Guvern 64/1999, alte acte conexe venind ulterior sa aduca clarificari privind masurile prealabile necesar a fi luate sau privind modificarea termenelor pentru anumite etape.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.