Shell nu doreste sa investeasca in Romania in viitorul apropiat intrucat considera ca piata romaneasca de gaze nu este interesanta din cauza tranzitului slab al gazelor, a declarat vicepresedintele in cadrul Shell Energy Europe, Jorge Santos Silva.
"Romania nu este acum in planurile noastre in privinta investitiilor. Ne focusam in piete cu un tranzit important al gazelor, cum ar fi Turcia, Ungaria, Slovacia, Austria si Ucraina. Aici vom continua sa facem investitii", a declarat vicepresedintele de dezvoltarea afacerilor in Europa al Shell Energy Europe, Jorge Santos Silva, citat de NewsIn.

Grupul Shell a incheiat investitiile in Romania in 2004, cand a vandut grupul MOL din Ungaria reteaua de benzinarii pe care o detinea aici. Anul urmator, de la 1 aprilie 2005, Shell Romania a devenit parte a Grupului MOL sub numele de MOL Ro Comert SRL.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.