Firmele care s-au specializat pe montarea de geamuri termopan inregistreaza toamna, de cativa ani, castigurile cele mai mari din tot anul. Explicatia: romanii isi inlocuiesc geamurile vechi cu unele cu profile PVC si geamuri termopan, mai ales inainte de venirea anotimpului rece.

Confortul termic si fonic sporit este calitatea cea mai apreciata la acest tip de geam si pe buna dreptate. Daca si montajul este profesionist, atunci poti sa stai linistit multi ani.

Ce te faci, insa, daca dupa montarea tamplariei si a geamului termopan, observi primele semne ale defectiunii lucrarii? Normal, te interesezi care ar putea fi cauza si suni la firma care ti-a facut lucrarea ca sa remedieze problemele aparute cat mai curand. In plus, lucrarea este in garantie, deci nu-ti faci probleme pentru eventuale costuri suplimentare. Surpriza! In acest sezon, firmele au programate lucrarile cu cateva saptamani inainte, ceea ce face imposibila detasarea rapida a unei echipe pentru lucrari ulterioare, la acelasi client.