Socializarea online pare a fi raspunsul la intrebarea “Care este cea mai eficienta metoda pentru a angaja si pastra persoane fidele companiilor in care lucreaza?”, dupa cum afirma Maksim Ovsyannikov, vicepresedintele firmei de resurse umane Enwisen, citat de site-ul shrm.org.

“Socializarea la locul de munca este una dintre cele mai bune metode pentru a multumi generatiile tinere. Daca gasesti o formula de a imbina vietile angajatilor cu tipul de munca pe care o depun, atunci ei vor munci mai eficient”, declara specialistul in HR.

Cea mai la indemana practica folosita in resursele umane pentru a grabi socializarea este comunicarea online – folosita chiar inainte ca cineva sa se angajeze in companie. “Inovatia este extrem de importanta”, a adaugat Ovsyannikov.

Inclusiv relatia comunicationala dintre specialistii in resurse umane si angajati s-a schimbat in ultimul timp. Pana de curand, departamentele de resurse umane comunicau cu angajatii in scris, prin proiectarea unor filme despre comapanie, sau pur si simplu faceau viitorului angajat un training de o zi.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.