Compania aeriana Tarom trece printr-o criza de piloti experimentati si ar avea nevoie de 30 de piloti pe an cu mai multe ore de zbor ca sa supravietuiasca, a declarat directorul general Gheorghe Birla.
"Din cei 200 de piloti ai companiei care conduc aeronavele Tarom, in prezent aproximativ 15-20% sunt piloti pensionari. Suntem nevoiti sa lucram cu acestia deoarece au experinta in pilotaj de peste 30 ani. În 2007 am angajat opt piloti care au terminat scoala de aviatie dar nu aveau experienta. Pilotilor noi angajati le trebuie cativa ani, pana reusesc sa devina din punct de vedere profesional bine pregatiti" a declarat Gheorghe Birla, citat de NewsIn.

De asemenea, oficialul Tarom a precizat ca Tarom are nevoie sa achizitioneze avioane de mare capacitate si pentru acestea este necesar ca din punct de vedere al resurselor umane sa detina un numar de 30 de piloti cu experienta. Este posibil ca din aceasta cauza sa ne fie greu sa supravietuim a spus directorul general al companiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.