Afla care este.

Noul Logan va fi disponibil in Romania incepand de la pretul de 6.690 euro (TVA inclusa), iar comenzile pot fi preluate de vineri, a anuntat constructorul auto Dacia.

Cele trei modele vor fi lansate marti pe piata romaneasca. Masinile vor fi disponibile in scurt timp pe majoritatea pietelor Dacia din Europa si bazinul mediteranean, potrivit companiei controlate de grupul francez Renault.

Dacia a prezentat la finele lunii septembrie, in prima zi a Salonului Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway, care se alatura Lodgy, Dokker si Duster pentru a improspata gama de autoturisme oferite de marca romaneasca.

Modelele Sandero si Sandero Stepway pot fi comandate in Romania de la 1 octombrie, la preturi pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusa,
scrie MEDIAFAX.

Noul Logan este introdus la opt ani de la aparitia primului model, care a devenit emblematic pentu Dacia, in timp ce modelul Sandero vine la patru ani de la lansarea modelului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.