Grupul german Daimler va renunta la fabricarea brandului de lux Maybach, din cauza pierderilor generate si a vanzarilor extrem de mici, automobilul urmand sa fie inlocuit din 2013 de modele mai scumpe din gama Mercedes-Benz clasa S, transmite Reuters.

"Am avut discutii interne ample despre cum putem obtine cel mai mare succes pe segmentul de lux si am ajuns la concluzia ca sansele de vanzare ale brandului Mercedes sunt mai bune decat cele ale Maybach", a declarat directorul general Dieter Zetsche cotidianului german Frankfurter Allgemeine Zeitung, informeaza Wall-Street.ro

Zetsche intentioneaza in schimb sa creasca numarul de modele din clasa S de la trei la sase, pentru a mari volumul vanzarilor, posibil sa il dubleze la 80.000 de masini pe an.

"Nu ar fi potrivit sa dezvoltam un succesor al modelului actual Maybach", a adaugat Zetsche intr-un interviu acordat publicatiei, care va fi publicat integral sambata.

Citeste integral pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.