Echipa Ferrari a adus o dubla victorie in cursa F1 desfasurata duminica pe circuitul Hockenheim din Germania. Reusita celor doi piloti este sarbatorita acum si in Romania de catre Ferrari Store, care ofera clientilor sai discount de 10% la toate produsele din magazin.
Ferrari a reusit o dubla senzationala in Marele Premiu al Germaniei, dupa ce Fernando Alonso a castigat titlul de campion iar coechipierul sau, Felipe Massa, a urcat pe podium pe locul al doilea. Cursa a fost urmarita de fani din lumea intreaga iar victoria a intregit numarul succeselor obtinute de pilotii Scuderia Ferrari de-a lungul istoriei. [VIDEO] Fernando Alonso a castigat Marele Premiu al Germaniei]

Pentru a sarbatori reusita cu pasionatii de F1 si cu toti admiratorii calutului cabrat din Romania, Ferrari Store le ofera acestora sansa extraordinara de a cumpara orice produs din magazin cu o reducere de 10%. Promotia este valabila pana sambata, 31 iulie, pentru colectiile care se regasesc pe rafturile magazinului din Calea Victoriei nr. 1- 5 sau pe website.

Citeste si: [S-a lansat simulatorul de curse Ferrari Virtual Race]

[Un italian isi face loc in afacerile importatorului Ferrari in Romania, alaturi de sotii Bazac]




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.