Ferrari este brandul preferat de surferii de pe Internet din toata lumea, potrivit unui sondaj recent.
Studiul efectuat de catre Act Value's Reputation Manager - companie specializata in analiza opiniilor utilizatorilor de internet si masurarea reputatiei online - in colaborare cu Oggi Italia, are ca scop masurarea reputatiei brandurilor prezente in mediul online de pe intreaga planeta.

Ferrari a ocupat locul intai pe podium, dupa ce 92% dintre respondenti l-au votat drept brandul cu cea mai buna reputatie.

Ferrari nu doar ca si-a reconfirmat statul de marca de prestigiu, dar a depasit si toate celelalte branduri de lux italiene si internationale. Rezultatele studiului sunt cu atat mai semnificative cu cat nu s-a luat in considerare doar continutul online oferit de companie, ci si opiniile utilizatorilor postate pe site-uri, bloguri sau in retelele sociale.

Forza Rossa
opereaza ca unic importator Ferrari pe piata romaneasca si activeaza si pe pietele din Bulgaria si Republica Moldova. Cu o medie de peste douazeci de autoturisme vandute pe an, la nivelul anilor 2008-2009, Forza Rossa este liderul segmentului autoturismelor sportive de lux din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.