Dacia ar putea lansa un automobil mai mic decat Sandero, in contextul in care tot mai multi clienti se orienteaza spre segmentul masinilor mici, de oras, reiese dintr-o declaratie a vicepresedintelui Dacia Constantin Stroe.

“Vanzarile de masini mici au crescut. Asta da elemente de strategie pentru producatorii auto”, a declarat Stroe, conform 0-100.ro

Rugat sa detalieze, Stroe a explicat ca producatorii auto trebuie sa tina cont de tendinta clientilor de a da mai multa atentie masinilor de mici dimensiuni. Cat despre marca locala, el a spus ca “Dacia este pregatita” pentru a veni in intampinarea acestor asteptari, insa nu a intrat in detalii.

Pe de alta parte, oficialii Dacia si Renault au infirmat, in repetate randuri, o asemenea ipoteza, spunand ca ar contraveni unui principiu de baza pentru Dacia – spatiul generos pentru pasageri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.