Grupul auto american General Motors a amanat pana pe 7 ianuarie termenul limita pentru gasirea unui cumparator pentru divizia suedeza Saab, dupa ce initial fixase ca termen ultima zi din 2009, continuand sa analizeze ofertele primite, potrivit AFP.

"Data de 31 decembrie nu a mai fost viabila, pentru ca General Motors a anuntat ca va demara inchiderea diviziei, insa ca va continua in acelasi timp sa analizeze ofertele", a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al Saab.

GM continua in prezent discutiile cu grupul olandez Spyker, ce a depus o oferta imbunatatita de preluare pe 21 decembrie si asteapta un raspuns de la grupul american in aceasta saptamana, noteaza NewsIn.

Saab ar urma sa reia productia pe 11 ianuarie, dupa patru saptamani de intrerupere, in conformitate cu planul de "inchidere controlata" anuntat de GM la mijlocul lunii decembrie.

Saab are 3.400 de angajati in Suedia, insa inchiderea sa ar putea duce la pierderea altor 8.000 de locuri de munca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.