AutoItalia, importatorul marcilor italienesti din Romania, va lansa in toamna anului 2010 noul model Alfa Romeo Giulietta pe piata romaneasca.

Cel mai nou model al casei din Milano va fi prezentat publicului, in avanpremiera internationala, la Salonul Auto de la Geneva, in 2010. Alfa Romeo Giulietta va inlocui modelul actual147. Noua Alfa Romeo este un tribut adus modelului Giulietta din anii '50-'60, scre Wall-Street.

Giulietta va debuta cu un design cu totul nou si cu o serie de 4 motorizari Turbo, Euro 5, echipate standard cu sistemul Start&Stop. Dintre acestea, doua sunt pe benzina 1.4 Turbo 120 cai putere si 1.4 Turbo MultiAir 170 cai putrere si doua diesel 1.6 Multijet 105 cai putere si 2.0 Multijet 170 cai putere. Dimensiunea modelului este 4,35 m lungime, cu o capacitate a portbagajului de 350 de litri.

Noua Alfa Romeo Giulietta este totodata si masina care marcheaza 100 de ani de existenta si traditie a uneia dintre cele mai spectaculoase marci auto din lume, in 2010 urmand sa fie organizate la Milano o serie de evenimente dedicate centenarului Alfa Romeo.

Nu rata galeria foto! Click aici!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.