Pornesti din parcare, te opresti in prima groapa sa lasi capetele de bara si pleci mai departe. Iesi in bulevard si continui deplasarea cu maxim 5 km/h. Nu mai e loc ...de comentarii. Si tocmai cand credeai ca o sa ramai fara benzina, un vecin saritor de intersectie isi ofera bara fata sa te impinga pana la primul peco. Sau pana la primul din fata. Coloana merge mai departe.
Poate ca traseul descris mai sus este al celui mai ghinionist sofer din Bucuresti. Poate ti s-a intamplat si tie.

Cert e ca masinilor nu le merge deloc bine in Bucuresti. Accidente cu miile (numai in primele 7 luni din 2009 au avut loc 2500 ), trafic infernal si, sa nu uitam, din ce in ce mai multe furturi. Masina care sa treaca peste toate acestea zilnic nevatamata, masina ideala pentru Bucuresti …nu exista!

Pentru masina ta insa, exista Groupama Asigurari. Creata in urma procesului de fuziune a Asiban si BT Asigurari, Groupama detine deja o retea de peste 300 de agentii si puncte de lucru prin care asigura tot ce conteaza pentru tine.

Condu-ti masina departe de riscuri si parcheaza-ti daunele la Groupama Asigurari. Politele RCA si CASCO, flexibile si personalizate, iti asigura masina de accident, furt, fenomene naturale, incendii si explozii.


Drum bun in fiecare zi!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.