Constructorul auto american General Motors si producatorul canadian de componente Magna intarzie sa finalizeze vanzarea Opel, pe fondul presiunii din partea sindicatelor si Comisiei Europene, ultimul termen avansat pentru semnarea contractului fiind sfarsitul acestei saptamani.
Prevazuta initial pentru joia trecuta, la un birou notarial din Frankfurt, semnarea contractului de vanzare a fost amanata pentru mijlocul acestei saptamani, insa nici acest termen nu a fost respectat, scrie Wall-Street.

Mai multe surse au declarat pentru AFP ca semnarea contractului ar putea avea loc la finalul acestei saptamani, cel mai devreme.

Directorul societatii fiduciare ce administreaza activele Opel, Fred Irwin, a cerut finalizarea rapida a vanzarii catre compania canadiana Magna, in contextul in care filiala europeana a grupului General Motors risca sa ramana fara lichiditati la mijlocul lui ianuarie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.