Business 25 Mai 2009 12:24
Constructorul ceh a publicat un set complet de poze cu facelift-ul celui mai sportiv model al gamei Octavia.
Skoda Octavia, aflata la a doua generatie este o prezenta foarte apreciata in clasa compacta. O demonstreaza cifrele de vanzari, clientii fiind convinsi in primul rand de tehnica de origine Volkswagen (Octavia este conceputa pe platforma modelului Golf), dar si de preturi. Octavia a inregistrat un succes atat de mare incat, dupa prezentarea celei de-a doua generatii, germanii au luat decizia sa produca in continuare si prima generatie, care a inregistrat o vreme cifre superioare de vanzari comparativ cu modelul mai nou.

Acum a doua generatie are deja 5 ani de la lansare, iar faceliftul de anul trecut marcheaza (aproximativ) jumatatea ciclului de viata.

Primul model RS a debutat pe prima generatie, constructorul ceh oferind un hothatch dezvoltat dupa reteta clasica. Aspect mai sportiv, suspensii mai dure si un motor pe benzina, de 1,8 litri turbo, cu o putere maxima de 180 CP. Masina reusea sa ofere performante comparabile cu ale hothatch-urilor de traditie: acceleratie 0 - 100 km/h in 7,9 secunde si o viteza maxima de 235 km/h.

Nu ratati Galeria Foto! O gasiti aici!


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.