Business 20 Mai 2009 10:18
Dupa mai bine de jumatate de an de la instaurarea crizei economice vanzarile de masini noi sunt inca foarte slabe, motiv pentru care importatorii si dealerii ajung sa reduca preturile la limita profitabilitatii pentru a-si asigura supravietuirea.
Va prezentam cele mai ieftine cinci modele de clasa compacta, in conditiile unor reduceri substantiale operate de dealeri. Fie ca este vorba de reduceri cauzate de schimbarea generatiei unui model, fie ca reducerile sunt singura optiune pentru a mari volumul de vanzari, prea mic in conditii normale, anumite modele au ajuns sa fie deosebit de tentante pentru cei care dispun de o suma cu putin peste 10.000 de euro.
  • Locul 5: Fiat Bravo - Compacta italienilor a debutat in 2007 si a revenit la aceasta denumire dupa o generatie mai putin reusita - Stilo. Bravo are de partea sa designul, dar si preturile. Cea mai ieftina versiune costa in prezent 12.386 euro, dupa o reducere de aproape 1.000 euro. Modelul cu acest pret dispune de un propulsor pe benzina, de 1,4 litri, care produce 90 CP. Masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in 12,5 secunde si atinge o viteza maxima de 179 km/h, cu ajutorul unei cutii de viteze cu 6 trepte. Consumul mediu este de 6,7 l/100 km.
  • Locul 4: Chevrolet Lacetti - Mai putin popular, modelul Lacetti ofera un bun raport pret calitate, caracteristica principala tuturor modelelor Chevrolet comercializate in Romania.

Nu ratati galeria foto! O gasiti aici!


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.