Business 15 Mai 2009 22:53
Opel a prezentat primele detalii si fotografii oficiale ale noii generatii Opel Astra, care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Segmentul hatchback-urilor a cunoscut un reviriment puternic in ultimul timp, odata cu lansarea unor noi generatii ale unor modele foarte apreciate. Noul VW Golf, noul Renault Megane, noua Mazda3 sunt ultimele noutati in domeniu, iar acum li se alatura noua generatie a modelului Astra.

Opel AstraOpel a inregistrat un succes remarcabil cu noua Insignia, iar acum are toate sansele sa repete performanta si cu noul Astra. Farurile si grila sunt evident inspirate de la Insignia, dar partea frontala are personalitate datorita liniilor simple, curate, care plac si datorita cursivitatii aspectului. Linia laterala ne arata un plafon puternic plonjat, dar se remarca si aparitia a doua geamuri laterale suplimentare la extremitati, pe langa geamurile portierelor. Stopurile rotunjite au acum o parte si pe hayon, iar luminile acestora au forma unor sageti.

Deocamdata cei de la Opel nu au prezentat si poze de interior, dar nu va mai trece mult si vom putea vedea si poze cu habitaclul.

Nu ratati Galerie Foto! O gasiti aici!


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.