Business 8 Mai 2009 13:30
Dacia a prezentat astazi, la Salonul Auto de la Barcelona, modelul Sandero Stepway, crossover care face trimitere la viitorul SUV Dacia.

Dacia Sandero Stepway, o versiune deosebita in cadrul gamei Dacia, reprezinta versiunea sub sigla Dacia a modelului comercializat de ceva timp in Brazilia sub sigla Renault. Sandero Stepway nu este SUV-ul Dacia, asteptat deja de multa vreme, ci o versiune cu aspect de model off-road si cu abilitati mai mari pe drumuri grele.

Potrivit Wall-Street, peste 80% din piesele pentru Dacia Sandero Stepway (de exemplu, barele de pavilion, barele de protectie fata/spate) sunt comune versiunii sud-americane Renault Sandero Stepway. Renault Sandero Stepway este comercializat in Brazilia si in Argentina, unde au fost vandute pana in prezent peste 2.700 de exemplare.

Dacia Sandero StepwayMasina se distinge prin faptul ca partea de jos a caroseriei este "imbracata" cu elemente care sugereaza o mai mare robustete in terene greu. Scuturile fata - spate, pragurile si aripile conturate sunt elementele care fac diferenta, plus farurile pe fond negru. Din punct de vedere tehnic nu exista schimbari majore. Tractiunea este pe o singura punte (fata), dar garda la sol este cu 20 de mm mai mare fata de modelul Sandero pe baza caruia este construit.

Sandero a fost comercializat pana in prezent in peste 60.000 de exemplare pe pietele din Europa si Maghreb.

Detalii despre motorizari cititi in Sotto.

Nu ratati galeria foto. O gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.