Business 7 Mai 2009 11:45
Renault pare ca vrea sa-si innoiasca intreaga gama de masini. Dupa ce a cam dat-o in bara cu Laguna dar si-a spalat pacatele cu noul Megane lansat in plina criza economica la un pret mai mic decat ar fi fost normal, iata ca francezii ne prezinta acum si versiunea imbunatatia a sportivului Clio
Luna viitoare, Renault va lansa oficial Clio 200 Cup si 200 RS, masini care vor putea fi cumparate la preturi de 17,500 euro, respectiv 18,700 euro. Interesant este faptul ca francezii adopta o noua strategie, facand Clio Sport mai prietenos cu targetul tanar, de unde si multitudinea de culorii vii care sunt puse la dispozitie, in diverse combinatii. Masca frontala a fost modificata pentru a adopta o priza larga de aer, prin care curentii reci trec pe la motorul cu patru cilindri, 16 valve si capacitate de 2,0 litri si ies prin gaurile de evacuare posterioare. Motorul dezvolta acum 200 de cai putere la 7,100 rotatii, de unde si denumirea noului model.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.