Business 4 Mai 2009 16:27
Constructorul francez de automobile Peugeot a decis sa mute stocul de masini pe care il avea in Romania catre alte piete europene unde exista cerere, ajutand astfel importatorul Trust Motors sa scape de parcul de masini.
Cand criza a aparut in Romania am vorbit cu Trust Motors sa organizam o redistribuire a masinilor, sa le mutam inapoi la Peugeot si sa le livram pe alte piete europene unde cererea era mare. Am luat din Romania circa 700 de unitati. Noi le-am mutat intr-un mod curat, adica Peugeot le-a luat inapoi, le-a reinregistrat”, a declarat directorul general al Peugeot, Jean Philippe Collin.

Gheorghe Utii, directorul executiv al Trust Motors, a precizat ca au fost livrari de masini din Romania catre alte filiale Peugeot din Europa.

Am livrat circa 700 de unitati in tarile in care urmau sa fie comercializate la filialele Peugeot din Cehia, Franta, Belgia”, a spus Utii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.