Opel a prezentat primele informatii si poze cu cea mai sportiva versiune a modelului Insignia - OPC.

Masina Anului 2009 - Opel Insignia - a fost prezentata si in cea mai sportiva varianta, Insignia OPC, urmand ca debutul oficial sa aiba loc la Salonul Auto de la Barcelona. Opel a vrut ca Insignia sa fie un model deosebit, mai mult decat inlocuitorul lui Vectra si se pare ca a reusit, asa ca si versiunea sport afiseaza caracteristici deosebite.

Opel Insignia OPCInsignia OPC poate fi recunoscut imediat datorita noului spoiler fata, care contine doua grile mari de aerisire, dispuse pe verticala si doua fante mai mici, plasate la extremitatile spoilerului. Partea din spate se prezinta cu un eleron integrat in capota si doua iesiri stilizate ale esapamentului, intre acestea aflandu-se un discret difuzor de aer.

Vauxhall Insignia VXRDeocamdata exista poze de interior doar pentru modelul Vauxhall Insignia VXR, omologul Insignia OPC de pe piata din marea Britanie, dar putem observa retusurile la nivelul tabloului de bord si volanul cu partea inferioara aplatizata. Cei de la Opel spun ca ambianta sportiva este completata de scaunele Recaro, schimbatorul sport si pedalierul din aluminiu.

Nu rata Galeria Foto! O gasesti aici!.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.