Pentru prima data, BMW va oferi o versiune M a SUV-urilor X5 si X6, dotate cu un motor foarte performant.

Zvonuri despre o noua versiune M, de data aceasta pentru SUV-urile BMW, exista mai demult, dar acum este deja oficial. Germanii nu au prezentat inca modelele (X5 M si X6 M), dar conform site-ului special creat pentru acesti bolizi, dezvaluirea noilor versiuni va avea loc pe 4 aprilie. Evident, BMW nu spune nimic despre puterea maxima a motorului, dar exista zvonuri conform carora va fi un V8 biturbo, complet nou, care va fi capabil sa furnizeze peste 500 CP, posibil 550 CP.

Acest nivel de putere (550 CP) ar pune modelele BMWexact la acelasi nivel cu cel mai performant Cayenne existent la acest moment, Turbo S.

BMW X5 M si X6 M, care vor fi echipate cu acelasi motor, capabil sa le propulseze la la 0 la 100 km/h in mai putin de 5 secunde, vor miza pe o suspensie sport si pe cateva ajustari la sistemul de tractiune integrala, tocmai pentru a explota cat mai eficient fluxul de putere. De asemenea este de asteptat ca germanii sa individualizeze aceste modele, atat la exterior cat si la nivelul habitaclului.

Porsche Cayenne Turbo SConcurenta cu Porsche Cayenne Turbo S este evidenta, cei de la BMW neavand pana acum un model care sa se “bata” cu cel mai puternic SUV al celor de la Porsche.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.