Noul Chevrolet Spark va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva, urmand sa fie disponibil in showroom-urile din Europa la inceputul anului viitor.

Noul Spark este inspirat de conceptul Beat, partea interesanta fiind faptul ca liniile lui Beat nu au fost decat usor modificate pentru productia de serie. Masina marcheaza o noua abordare, mult mai agresiva din punct de vedere stilistic a segmentului mini.

Noul Spark este semnificativ mai impozant decat actualul model, cei de la Chevrolet fiind constienti ca actuala criza economica favorizeaza masinile rationale, economice si accesibile. Chevrolet Spark nu mai mizeaza insa exclusiv pe argumentele traditionale ale clasei (pret si economie) ci are si pretentii de stil.

Aspectul simplist al modelului actual este inlocuit de un design mai puternic, cu personalitate, care creeaza impresia de soliditate atat la nivelul intregului, cat si la nivelul detaliilor.

Nu ratati galeria foto! O gasiti aici.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.