Peugeot a prezentat crossover-ul 3008, un model polivalent, destinat sa satisfaca o serie mai mare de necesitati.

Constructorul francez propune un nou model, despre care spune ca inglobeaza caracteristici ale monovolumelor, SUV-urilor si hatchback-urilor. Este vorba de un crossover, modelul 3008, construit pe platforma compactei 308, dar care ofera mai mult spatiu, o garda la sol mai mare si o platforma tehnica foarte interesanta. Designul este usor ridig, fara multe artificii, probabil si pentru a sugera “seriozitatea” modelului din punct de vedere conceptual.

Interiorul este foarte interesant, pentru ca, chiar daca ruleaza pe o platforma modificata a modelului 308, noul 3008 dispune de o plansa de bord noua, cu o multime de comenzi, care seamana cumva cu cele ale masinilor germane. Un aspect foarte placut din punct de vedere estetic este “strangerea” vizuala a plansei de bord catre sofer. Francezii spun ca 3008 sta foarte bine la capitolul spatiu interior, iar suprafata vitrata este foarte generoasa, in mare parte datorita plafonului din sticla cu suprafata de 1,6 metri2.

Nu ratati galeria foto! O gasiti aici.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.