Producatorul american de telefoane mobile Motorola a lansat un telefon mobil care este fabricat din sticle de apa (PET-uri) reciclate, sperand sa castige teren pe segmentul de produse ecologice, scrie presa internationala.
Motorola isi lanseaza primul telefon ecologic Lansarea telefonului ecologic W233 Renew (vandut prin intermediul operatorului T-Mobile) vine in contextul in care compania a cazut in trimestrul al patrulea pe pozitia a patra pe piata globala de telefonie mobila, din cauza unei linii de produse foarte restransa.

Compania nu a dezvaluit inca pretul telefonului ce va fi prezentat in aceasta saptamana la expozitia de electronice din Las Vegas (CES – Consumer Electronics Show).

Motorola a anuntat ca acesta este primul telefon fabricat din carbon neutru. De asemenea, produsul este alcatuit din materiale reciclate pentru carcasa de plastic, iar compania a promis ca investitiile in sursele de energie regenerabila si impadurire compenseaza dioxidul de carbon folosit in fabricare, distributie si dezvoltarea telefonului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.