Tunerul G-Power a reusit sa demonstreze ca modelul M5 Hurricane RS este cel mai rapid sedan de serie din lume.

Batalia pentru cel mai rapid sedan din lume a ajuns sa se duca intre BMW si Mercedes, dar nu oficial, ci la nivelul tunerilor. Totul a pornit cand cei de la Brabus au omologat recordul obtinut de Rocket, un CLS puternic modificat, care a devenit cel mai rapid sedan (din productia de serie) din lume. In 2006, Rocket a atins o viteza maxima de 365,7 km/h si devenea la acel moment cel mai rapid sedan din lume, record care a rezistat pana acum.

Cel mai rapid sedan din lume este un BMW!Provocarea a fost acceptata de tunerul G-Power, care si-a propus sa vada tot ce se poate "scoate" din actualul BMW M5. Modelul celor de la G-Power se numeste Hurricane si a trecut deja prin mai multe faze, primind imbunatatiri succesive. Intr-o prima faza, M5 Hurricane a devenit cel mai rapid BMW din lume, motorul V10 de 5 litri primind doua turbine care au dus puterea maxima la 730 CP. Rezultatul a fost o viteza maxima de 360 km/h, atinsa pe pista de la Papenburg, Germania.

Galeria foto pentru cel mai rapid sedan din lume o gasiti aici.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.