LukOil Romania a ieftinit de luni preturile medii la carburanti cu pana la 6 bani/litru si a scumpit cu un ban litrul de GPL auto.

Astfel, benzina COR 95 fara plumb Euroluk este mai ieftina cu 5 bani/litru si costa 2,80 lei/litru, iar benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk este mai ieftina cu 6 bani/litru si costa 3,15 lei/litru, conform datelor afisate pe portalul LukOil Romania.

Motorina Euro L Diesel este de luni mai ieftina cu 5 bani/litru si costa 3,23 lei/litru, iar litrul de motorina Super Euro L Diesel este mai ieftin cu 6 bani/litru si costa 3,55 lei/litru.

In acelasi timp, litrul de GPL auto a fost scumpit de companie cu 1 ban si costa 2,04 lei, conform NewsIn.

Anterior, compania ieftinise benzina cu 3 bani/litru, motorina cu 8 bani/litru si litrul de GPL auto cu 2 bani, incepand din 23 decembrie.

Grupul petrolier Lukoil, al doilea mare producator din Rusia, este prezent pe piata romaneasca prin subsidiara LukOil Romania.

LukOil Romania detine peste 300 benzinarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.