Avem o motocicleta, o mitraliera si o companie Icon care nu are nicio limita atunci cand vine vorba despre crearea unui produs original. Ce poate iesi de aici? Poate iesi o minunatie de motocicleta, denumita Warthog..
Icon se joaca de ceva timp cu motociclete, scutere si naked-uri, adaugand elemente vizuale, sisteme audio cu sute de watti sau display-uri LCD cu diagonala mare, asa cum pun marii tuneri pe masini. Dar cu Warthog, Icon parca s-a intrecut pe sine. Numele vine de la aeronava ciudata A-10, construita de catre US Air Force pe la inceputul anilor '70 si supranumita Warthog (in traducere grosso modo inseamna 'porc alergator'). Cum A-10 avea arme cat sa distruga un oras intreg, si motocicleta trebuia sa poarte cu mandrie cel putin o mitraliera, macar ca ornament. In acest sens, Icon a montat frontal, exact sub far, o mitraliera rotativa parca luata direct din bratele lui Arnold.

Click aici
pentru a afla mai multe despre Icon Warthog.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.