Importatorii auto au investit in 2008 peste 100 milioane euro in extinderea retelei de vanzari, fiind inaugurate peste 40 de showroom-uri in toata tara, potrivit datelor centralizate de Wall-Street.

Cel mai recent complex auto a fost inaugurat de catre dealerul BMW Motor AG la sfarsitul lunii noiembrie la Pitesti, in urma unei investii de 5 milioane euro. Compania intentioneaza sa deschida in cel mult trei ani inca o reprezentanta in Romania, in zona de sud a tarii.

In luna septembrie, Premium Auto, importatorul Land Rover si Jaguar in Romania, a inaugurat un showroom Land Rover de 250 mp in zona Stefan cel Mare din Bucuresti.

BDT Group a inaugurat in octombrie un showroom pe o suprafata de aproximativ 360 mp dedicat exclusiv marcilor Chrysler, Jeep si Dodge, in sectorul 1 al Capitalei, in urma unei investitii de 250.000 euro. Pentru marcile Chrysler, Jeep si Dodge, in noiembrie, BDT Motors a deschis un nou service in sectorul 2 din Bucuresti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.