Agentia de evaluare financiara Moody’s a retrogradat producatorii americani de automobile General Motors (GM) si Chrysler, decizia reflectand o posibila intrare in incapacitate de plata, si a confirmat ratingul Ford, in contextul problemelor cu care se confrunta piata auto, relateaza AFP.
Moody’s a coborat ratingurile GM si Chrysler, de la ‘Caa2’ la ‘Ca’, iar calificativul Ford, desi confirmat, are asociata o perspectiva ‘negativa’, ceea ce inseamna o posibila retrogradare viitoare de catre analistii agentiei de rating, a anuntat Moody’s, in comunicate separate.

Perspectiva asociata ratingurilor General Motors este ‘negativa’. Moody’s atrage atentia ca GM a indicat, in fata Congresului, ca planul de restructurare va “pastra statutul actualilor creditori comerciali” si “va onora termenii si provizioanele pentru toate obligatiile de garantie, atat fata de clienti, cat si de dealeri”, potrivit NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.