Producatorul american de automobile Ford a prezentat marti in fata Congresului un plan de restructurare care include un salariu anual de 1 dolar pentru directorul general al companiei si noi concesii sindicale, ca sa obtina o linie de creditare de 9 miliarde dolari.
Ford, companie afectata grav de criza creditelor, a publicat pe pagina sa de internet liniile principale ale unui plan strategic, solicitat de Congres inainte de a debloca fonduri publice, relateaza AFP, citat de NewsIn.

Reprezentantii Ford au cerut o linie de creditare de 9 miliarde dolari, pe care nu o vor folosi decat in caz de nevoie. Grupul Ford este considerat ca fiind cel mai putin afectat dintre cele trei mari companii producatoare auto din SUA (Big Three), motiv pentru care a anuntat ca "spera sa reuseasca sa se restructureze fara sa se atinga de creditarea pe care o poate acorda Congresul".


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.