In vremuri grele pentru Opel, iata ca vine si o veste buna.

Va anuntam acum ceva timp ca organizatia COTY a stabilit cele 7 finaliste ramase in cursa pentru titlul de "Masina Anului in Europa". Juriul compus din 59 de jurnalisti auto din 23 de tari a votat, iar noul Opel Insignia a obtinut titlul Masina Anului 2009 in Europa, la doar un punct diferenta de urmatorul clasat!

Modelul de clasa medie al celor de la Opel reprezinta o cu totul abordare a constructorului in acest segment. Opel a renuntat la numele Vectra, desi acesta este unul foarte apreciat, ca urmare a 3 generatii de modele reusite. Multi nu au inteles de ce Opel nu a mai continuat cu numele Vectra, dar Opel a reusit sa arate ca Insignia este mai mult decat o noua generatie Vectra. Noua berlina Opel este un model foarte tehnologizat si promite sa domine clasamentele vanzarilor in segmentul sau, chiar si in aceste vremuri cand concurenta este foarte mare, iar vanzarile sunt pe o panta descendenta.

Nu ratati galeria foto! O gasiti aici.

Clasamentul complet il gasiti aici.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.