Un concesionar britanic, afectat de criza, a gasit un remediu pentru a scapa de stocul sau de masini nevandute: la una cumparata, ofera inca una gratuit, relateaza NewsIn

Desi Broadspeed, concesionar din Colchester, sud-estul Angliei, oferea deja de o luna la jumatate de pret masinile sale Dodge Avenger, tot nu reusise sa aiba vanzare. Atunci, a avut ideea sa sa afiseze pe site-ul sau internet un anunt cu litere mari: "Doua la pret de una", adica doua masini Dodge Avenger SXT 2,4i, cu scaune din piele si aer conditionat pot fi achizitionate la pretul de 20.000 de lire (circa 24.000 de euro).
"A fost incredibil...Am avut 22.000 de clienti. Primul apel a fost din partea unui tata care vroia sa cumpere o masina pentru el si o alta pentru fiul lui", a declarat Simon Empson, directorul Broadspeed, citat sambata de cotidianul The Guardian.

Interesul a fost asa de mare, incat site-ul internet al firmei sale s-a blocat din cauza accesarilor numeroase. Masinile Dodge s-au vandut ca painea calda.

Potrivit ultimelor statistici, publicate joi de Asociatia contructorilor britanici de automobile (SMMT), inmatricularea masinilor noi a inregistrat o scadere cu 23% in octombrie in raport cu aceeasi luna a anului trecut.

"Daca aveti bani, nu e moment mai bun pentru a va cumpara o masina...in unele cazuri, ele au ajuns la jumatate de pret si unii constructori au in stoc masini, pentru ca nu au mai vandut de cinci sau sase luni. Industria este mai mult decat disperata, este in criza", spune Simpson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.