Despre proiectul One-77 al celor de la Aston Martin se stie de cateva luni, britanicii avand grija sa-l confirme cu niste fotografii-teaser, dar fara a da detalii despre ce este mai important - partea tehnica.

Bolidul One-77 va fi construit din aluminiu si fibra de carbon, greutatea redusa fiind un aspecte cheie in obtinerea unor performante de top. Exista zvonuri conform carora One-77 va fi echipat cu un propulsor V12, de 7 litri, puterea maxima fiind estimata la 700 CP.

Aston Martin face cea mai scumpa masina din lume!Masina va fi extrem de exclusivista, iar asta se va vedea cel mai bine la nivelul pretului, estimat la 1,5 milioane de euro. Adica mai mult decat costa un Bugatti Veyron. De fapt, vorbim despre cea mai scumpa masina din lume, Bugatti Veyron urmand sa coboare pe locul 2 la acest capitol. Veyron va pastra se pare suprematia la performanta dinamica pentru ca este putin probabil ca One-77 sa aiba tractiune integrala, sa fie la fel de puternic, sa accelereze la fel de rapid sau sa poata ajunge la 400 km/h.

Click aici
pentru a afla mai multe despre bolidul One-77.