Renault, Skoda si Ford au fost batuti de Kia!Cand cei de la Kia au intrat pe piata cu modelul cee'd, practic primul model cu care aveau ambitii (si sanse) sa conteze in clasa compacta, putini isi imaginau ca cee'd va ajunge sa concureze de la egal la egal cu masinile consacrate din acest segment.
Iata ca Kia a bulversat pur si simplu topurile in care pana acum isi disputau intaietatea modele binecunoscute.

Renault, Skoda si Ford au fost batuti de Kia!Mai exact, Kia cee'd a fost cel mai bine vandut model (de import) al lunii septembrie in Romania, conform buletinului statistic emis de APIA.

Kia Romauto a vandut in luna septembrie 850 de exemplare Kia cee'd, devansand modele ca Skoda Octavia (815 exemplare vandute), Renault Clio (780 de unitati), Skoda Fabia (635 de masini) si Opel Corsa (576 unitati vandute).

La nivelul primelor 9 luni ale acestui an, cee'd ocupa locul 4, cu 6.116 modele comercializate, dupa Renault Clio (9.353), Skoda Octavia (7.962) si Ford Focus (6.666).

Afla de aici pretul celui mai ieftin model Kia cee'd.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.