Iubitorii curselor cu masini tunate stiu ce inseamna Midnight Club. Este poate, in afara de seria NFS, cel mai indragit joc cu bolizi, motociclete si curse inovative care te tin in tensiune ore intregi.
Rockstar Games lanseaza astazi cel mai nou titlu din seria Midnight Club, si anume Los Angeles. Jocul poate fi cumparat initial numai pentru consolele Xbox 360 si Play Station 3. Pentru PSP exista o versiune speciala denumita LA Remix, cu peste 40 de masini si 5 moduri diferite de gaming. Portarea pe PC va avea loc cat de curand, fiind o miscare obligatorie din partea Rockstar.

La ce sa ne asteptam in noul Midnight Club? La masini si motociclete ce pot fi particularizate in cele mai mici detalii, la sisteme nitro ce propulseaza bolizii la viteze ametitoare si, nu in ultimul rand, la un multiplayer online cu pana la 16 jucatori in acelasi timp. Jocul se desfasoara numai in orasul Los Angeles, ale carui strazi sunt reproduse de sistemul GPS inovativ. GPS-ul permite alegerea unei anumite rute, introducerea unor adversari care sunt mereu monitorizati, salvarea unor trasee preferate si alte cateva optiuni interesante.

Daca vrei sa afli lista completa de masini si motociclete din Midnight Club, citeste aici.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.