Bugetul turneului de tenis BCR Open Romania se ridica anul acesta la 800-900.000 de euro, potrivit lui Bogdan Enoiu, managing director McCann Erickson Romania, organizatorul evenimentului

BCR Open Romania 2008 porneste cu un buget de 900.000 de euro Cea de-a 13-a editie a turnelului de tenis BCR Open Romania, care se desfasoara la Bucuresti in perioada 6-14 septembrie, va creste veniturile grupului McCann Erickson cu circa 90.000 de euro.

“In fiecare an estimam in jur de 10% profit, dar incercam sa nu ne gandim la asta. E un turneu care, chiar daca pare paradoxal, se face de catre un iubitor al tenisului si nu neaparat de un iubitor al profitului”, a declarat, pentru Wall-Street, Bogdan Enoiu.

Potrivit acestuia, toate diviziile grupului McCann Erickson sunt implicate in organizarea si promovarea BCR Open Romania. Pasionat de tenis, Bogdan Enoiu s-a implicat in organizarea BCR Open Romania in urma cu sase ani, atragand de atunci o serie de sponsori puternici. Cei mai multi dintre ei au contracte incheiate pana in 2015, a mentionat managerul. Perioada minima pentru un contract de sponsorizare cu BCR Open Romania este de trei ani.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.