Vanzarile de notebook-uri s-au ridicat la o valoare totala de aproximativ 260 milioane de lei in primele sase luni ale anului, reprezentand 120.000 unitati comercializate, a anuntat Flamingo International

Flamingo: Piata locala de notebook-uri s-a ridicat la 260 mil. lei in primul semestru "Pe segmentul PC-urilor s-a mentinut, si in aceasta perioada, trendul dezvoltat inca de anul trecut, caracterizat printr-un ritm al vanzarilor mai mare inregistrat de notebook-uri fata de desktopuri. Vanzarile de notebook-uri au cunoscut in aceasta perioada un avans valoric de aproximativ 35% comparativ cu sistemele desktop", a directorul general al Flamingo International, Jiri Rizek.

Totodata, din estimarile companiei acest segment al pietei de retail IT&C isi va mentine acelasi ritm de crestere si in partea a doua a anului.

Potrivit datelor companiei, vanzarile de notebook-uri au contribuit cu aproximativ 10% la totalul vanzarilor inregistrate de Grupul Flamingo International in primele sase luni ale anului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.