Realitatea FM isi va schimba profilul si continutul incepand cu luna octombrie, devenind astfel primul news talk radio din Romania, a declarat pentru NewsIn redactorul sef al Realitatea FM, Teodor Tita.

Realitatea FM se va relansa in toamna, cu o echipa noua si cu un format nou, si se va axa in principal pe redarea si comentarea stirilor din domenii de interes public precum politica, sanatate, educatie, administratie, cultura si trafic.

"Nu va fi un radio care va difuza muzica, ci va avea un nou format in care stirile, legaturile in direct si talk-show-urile primeaza. Au existat incercari de posturi de radio news-talk dar acestea au esuat. Noi ne propunem sa lansam, alaturi de o echipa de profesionisti, un post de radio serios si important", a declarat pentru NewsIn, Teodor Tisa, redactor sef al Realitatea FM.

Realitatea FM va fi un post de radio urban dedicat bucurestenilor care doresc sa fie informati corect in orice perioada a zilei, a adaugat acestata. Redactorul sef a precizat ca printre prezentatori se vor regasi si nume cunoscute din BBC Romania precum Filip Standavid, Catalin Striblea, Adrian Tudor si Roxana Lazarescu.

"Voi realiza o emisiune de dimineata, un matinal, alaturi de Filip Standavid, in care ne vom orienta asupra stirilor, reportajelor si legaturilor in direct. Vrem sa facem ceva onest si sa situam ascultatorul in centrul preocuparilor noastre, acordandu-i spatiu suficient pentru a-si exprima punctul de vedere", a declarat pentru NewsIn Catalin Striblea, prezentator Realitatea FM.