Goldman Sachs, Unicredit, Socit Gnrale si Morgan Stanley s-au inscris pe lista potentialilor administratori ai Fondului
Nu mai putin de 28 de banci si companii de renume mondial isi vor masura puterile in competitia pentru preluarea administrarii Fondului Proprietatea. Vineri a expirat termenul pana la care cei interesati isi puteau depune scrisorile de intentie in acest sens. Pe lista societatilor inscrise se gasesc nume grele precum Goldman Sachs, Unicredit, Société Générale, JP Morgan sau Morgan Stanley. Aceasta din urma si-a depus dosarul vineri, pe ultima suta de metri, chiar dupa ce reprezentantii fondului au postat pe site lista finala cu firmele interesate. „Am afisat lista cu numele companiilor vineri, la ora 14.00. A mai venit aceasta scrisoare si am modificat lista, adica am adaugat si aceasta companie“, a declarat Cristina Stihi, directorul de comunicare al Fondului Proprietatea, citata de Mediafax.

„Listarea Fondului Proprietatea la Bursa trebuie sa o faca un manager de fond. Fondul Proprietatea este una dintre cele mai importante companii, iar selectia administratorului de fond este procesul cel mai important in activitatea Fondului“, declara, in aprilie, Giovanni Ravasio, presedintele consiliului de supraveghere al societatii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.