Fara “fanfara” tipica companiilor care anunta noi produse, Amazon.com, unul dintre cei mai mari reataileri online, a lansat doua noi servicii de plata online

Amazon.com ameninta Google Checkout si eBay PayPal Astfel, Amazon.com devine un competitor direct al Google Checkout si eBay PayPal, anunta site-ul de specialitate newsfactor.com.

Retail-erul online a creat Checkout by Amazon, ca o solutie de facturare e-commerce completa care ofera utilizatorilor cu afaceri mici experienta de verificare si incredere. Acest program ofera caractaristici precum Amazon 1-Click, dar si instrumente de afaceri pentru a gestiona taxele de transport, taxele de vanzare, promotii si activitatile ulterioare vanzarii cum ar fi restituiri si anulari.

Cel de-al doilea serviciu, Amazon Simple Pay, este un set de plati pentru produse care permite micilor comercianti sa foloseasca informatiile de plata din contul personal Amazon.com ca o metoda de plata pentru tranzactiile de pe site.

Checkout by Amazon promite putine deranjamente pentru utilizatorii Amazon. Utilizatorii pot folosi informatii de pe contul Amazon sau alte site-uri create de Amazon pentru a finaliza achizitiile de la site-ul de vanzare fara sa mai introduca adresa de expeditie sau informatii de plata. De asemenea, Checkout by Amazon ofera o experienta de plata cu care a obisnuit utilizatorii Amazon.com.

Checkout by Amazon poate identifica utilizatorii Amazon.com care cumpara de la comerciantii de pe site si le ofera optiunea Amazon 1-Click si, de asemenea, creeaza o modalitate de a adauga produse de vanzare prin intermediul programului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.