Stirea a survenit la o zi dupa ce Reuters a scris ca reprezentantii Chrysler poarta negocieri cu mai multi parteneri din strainatate, printre care compania indiana Tata Motors si Fiat din Italia, potrivit declaratiilor unor surse avizate.

Chrysler, al treilea producator de automobile din Statele Unite, a purtat negocieri cu reprezentantii Tata despre posibilitatea de a vine modelul de autovehicul sport Jeep Wrangler pe piata indiana si pe alte piete asiatice.

Chrysler a negociat si cu reprezentantii Fiat despre posibilitatea incheierii unui contract de leasing pentru capacitatile de productie ale Chrysler din America de Nord si cooperarea in distributia cu amanuntul pe piata americana, potrivit declaratiilor unor surse avizate.

Reprezentantii Chrysler si ai Nissan nu au raspuns imediat solicitarilor de comentarii.

Semnarea unui contract intre Chrysler si Fiat va permite producatorului italian de autovehicule sa revina pe piata italiana pentru prima data in ultimii 25 de ani, mai declarasera, miercuri, sursele citate.

Purtatorul de cuvant al Chrysler, companie controlata de fondul inchis de investitii Cerberus Capital Management LP, a refuzat sa confirme negocierile.