Vodafone Romania a extins in 491 de localitati aria de acoperire a serviciilor 3G broadband, care permit transferul datelor la viteze in retea de pana la 7,2 Mbps

In luna martie, numarul localitatilor acoperite de reteaua 3G broadband a Vodafone Romania se ridica la 355.

In prezent, Vodafone Romania ofera cea mai extinsa arie de acoperire a serviciilor 3G broadband, care include 86 de orase mari si toate resedintele de judet. Printre orasele recent acoperite de reteaua 3G broadband 7,2 Mbps se numara Petrosani, Roman si Fagaras, la care se adauga zeci de localitati din 25 de judete, printre care Neamt, Hunedoara, Suceava, Brasov si Constanta.

Incepand cu aceasta luna, oferta Vodafone Romania de date mobile s-a simplificat si cuprinde doar pachete cu trafic nelimitat, respectiv Unlimited Mobile Internet - 9 euro/luna (fara TVA) si 15 euro/luna (fara TVA), precum si Unlimited Mobile Internet&Office, la pretul de 27 euro/luna (fara TVA)
Vodafone Romania este parte a grupului britanic de telecomunicatii mobile Vodafone.

Veniturile Vodafone Romania au inregistrat un avans de 7,6% in primul trimestru fiscal, incheiat la 30 iunie, nivel de trei ori mai lent decat in intervalul similar din 2007.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.